Elever og forældre fortæller

"Det har været en fantastisk oplevelse"

(Kristian og Anett Madsen, forældre til Poul Madsen 1-års elev på Gylling Efterskole – 8. klasse.)

"Lad os bare starte med at konkludere: Det har været en fantastisk oplevelse at se hvordan det – at det lige pludselig IKKE er ordblindheden som er i skarp fokus hele tiden – kan udvikle og motivere."

En hilsen fra 2.-års forældre på Gylling Efterskole

(Jeppe og Majken, Martins forældre, skriver om Martins efterskoleophold)

"Vi er ikke i tvivl om, at disse to år på Gylling Efterskole har gjort en stor forskel og har været med til at give Martin en rigtig god ballast og minder for livet."

Læs hele teksten (pdf)

"Hvorfor Gylling Gør En Forskel"

(Video fra 2013)

Fire elever fra Grundtvigs Højskole har i løbet af fire dage produceret en film på farten med udgangspunkt i temaet 'gør en forskel'. I den forbindelse har de været ude på Gylling Efterskole for ordblinde.

- Lavet af Julie Rønne Nielsen, Emma Liv Nielsen, Malene Munk Jensen & Sarah Elizabeth Clement Toftager.

Filmen kan også ses på vores YouTube-kanal. Besøg den her

Min egen opfattelse af GE

(Camilla Nørgaard Olsen skriver om at være ordblind, 2013)

"Gylling Efterskole har fået mig til at få mod på livet igen og tro på, at jeg kan blive til noget og få et godt liv trods min ordblindhed."

Ordblind på efterskole

Video fra www.ordbl.dk (2012)

Se videoen her