Dokumenter iht. Lovgivning

Evaluering og opfølgning

Gylling Efterskole evaluerer løbende elevernes udbytte af undervisningen i henhold til vores indholdsplaner. Dette gøres på ugentlige personalemøder, i skole/hjem-samarbejdet, i test- og prøvesituationer, i lærersamarbejdet på tværs af fag og i bestyrelsesarbejdet. Den løbende evaluering er med til at danne grundlag for tilrettelæggelse og justeringer af skolens kursustilbud år for år.

Ved indgangen til hvert skoleår udvælger Gylling Efterskole et område i den samlede undervisning, som gøres til genstand for særlige undervisningsmål og systematisk evaluering det pågældende år. Til dette anvender vi planlægnings- og evalueringsværktøjet SMTTE, og ved skoleårets afslutning offentliggøres vores gennemførte evaluering på skolens hjemmeside.

Evaluering og opfølgning for skoleåret 2017-2018: PDF

Vedtægter

Vedtægter - for den selvejende undervisningsinstitution Gylling Efterskole kan ses her: PDF

Årsplan ministeriel

Årsplan ministeriel for skoleåret 2017 - 2018 kan ses her: PDF

Indholdsplaner

Indholdsplaner for skoleåret 2016-2017: PDF

Afgangsprøver, karakterer og overgangsfrekvens

Grundskolekarakterer for 9. klasse: Link

Grundskolekarakterer for 10. klasse: Link

3 mdrs. overgang til uddannelse i procent for 9. klasse: Link

3 mdrs. overgang til uddannelse i procent for 10. klasse: Link

Gennemførte aktuelle evalueringer

Formandens beretning for 2016: PDF

Ledelsens beretning for 2016: PDF

Gennemført aktuel evaluering for skoleåret 2016-2017: PDF

Gennemført aktuel evaluering for skoleåret 2015-2016: PDF

Undervisningsmiljø (Termometret hvert 3. år)

Hvert 3. år gennemfører Gylling Efterskole en undersøgelse samt vurdering blandt vores elever af skolens undervisningsmiljø (UVM). Hensigten er, at sikre de bedst mulige rammer for elevernes læring og arbejdsmiljø. Til undersøgelse benytter vi arbejdsmiljøværktøjet 'Termometeret'.

Overbliksrapport, marts 2015: PDF

Bilagsrapport, marts 2015: PDF

Selvevaluering

Hvert 2. år gennemfører Gylling Efterskole en selvevaluering i forhold til skolens værdigrundlag, hvor vi undersøger hvorvidt og hvordan vi lever op til vores værdigrundlag. I den sammenhæng forholder vi os også til, hvilke spørgsmål evalueringen eventuelt efterfølgende rejser i forhold til praksis. I vores selvevaluering tages der altid udgangspunkt i hele eller dele af værdigrundlaget.

Se spørgeskemaundersøgelse fra efteråret 2015 her: PDF

Praktikskole for lærerstuderende

Gylling Efterskole er godkendt som praktikskole for lærerstuderende. Her er skolens uddannelsesplan. PDF

Kontrolrapport

Den nyeste kontrolrapport for køkkenet kan ses her: Link

Handlingsplan vedr. sociale klausuler på Gylling Efterskole

Lov om sociale klausuler på offentlige tilskudsområder: PDF

Skolefrugtordning

Gylling Efterskole deltager i EU's og fødevareministeriets frugtordning.